Квалитет. Прецизност. Индидивидуални решенија.

Професионалност во секој детал изработен од лим за вашиот проект.

+389 2 2464 388 +389 2 6152 522

12

годишно

искуство
За нас

Леад профили - партнер од доверба

Ние сме специјализирани во изработка и монтажа на профилирани лимови и лимарска галантерија. Со искуство во машинска изработка и монтажа на рамен фалцуван лим, како и во изработка на лачни кровови, нашата екипа ја нуди највисоката квалитетна работа. Се занимаваме и со набавка и монтажа на полиуретански и панели од минерална волна, како и монтажа на фасади до 22м.

Уникатни сме по нашата посветеност кон квалитетот и прецизноста во секој аспект од нашата работа. Нашите професионалци се посветени на давање на најдобрите решенија за вашите потреби, од дизајнот и изработката, до монтажата.

Професионаци
Потврден квалитет
Според стандарди
Што нудиме

Наши услуги

ИЗРАБОТКА И МОНТАЖА НА ПРОФИЛИРАНИ ЛИМОВИ И ЛИМАРСКА ГАЛАНТЕРИЈА
МАШИНСКА ИЗРАБОТКА И МОНТАЖА НА РАМЕН ФАЛЦУВАН ЛИМ
ИЗРАБОТКА НА ЛАЧНИ КРОВОВИ
НАБАВКА И МОНТАЖА НА ПОЛИУРЕТАНСКИ И ПАНЕЛИ ОД МИНЕРАЛНА ВОЛНА МОНТАЖА НА ФАСАДИ ДО 22м
Леад профили

Зошто да не изберете нас

Врвен квалитет и прецизност

Посветени сме на доставување на производи и услуги со врвен квалитет и прецизност. Секој детал од нашата изработка е внимателно обработен и тестиран со гаранција за перформанси и трајност.

Индивидуален пристап и соработка

Ги разбираме индивидуалните потреби на секој клиент и ги почитуваме сите желби за изведба и дизајн. Секогаш пристапуваме посветено со клиентите за да ги оствариме нивните идеи и да ги надминеме нивните очекувања.


Брзина и ефикасност

Секогаш ги испорачуваме нашите производи и услуги во најкратки рокови, без компромис со квалитетот. Нашата екипа е организирана и способна да одговори на секое барање.

Леад профили

Галерија

Побарајте понуда

Нашата мисија е да ги задоволиме потребите на нашите клиенти со висококвалитетни решенија, прецизно изработени производи и одлична услуга. Стремиме кон извонредни резултати во секое проект на кој работиме.

Контакт информации

Контактирајте нè

Адреса

Перо Наков бб, 1000 Скопје, Македонија

E-Mail

leadprofili@t-home.mk

Телефон и факс

+389 2 2464 388

+389 2 400 906

Телефон

+389 2 6152 522

Loading
Your message has been sent. Thank you!